Rolete Textile

Când vine vorba de acoperirea ferestrelor, roletele textile sunt încă una dintre cele mai populare alegeri atât în spațiile rezidențiale, cât și în cele comerciale. Designul elegant și sistemele simple de operare fac aceste jaluzele practice, elegante și accesibile.

Roletele moderne oferă materiale într-o gamă captivantă de modele si culori, astfel încât să puteți potrivi acoperirea ferestrelor cu decorul interior.


Când vă alegeți țesătura și designul, luați în considerare funcția principală a roletelor. Dacă instalați jaluzelele într-o zonă care necesită niveluri mai înalte de intimitate și izolare, o țesătură mai opaca va da efectul maxim. Dacă utilizați jaluzele pentru a imbraca o fereastră, puteți lua în considerare o țesătură decorativă în acest fel. Astfel, jaluzelele vă vor decora zona de fereastră, permițând în același timp să treaca lumina filtrată.

Roletele cu model pot fi folosite în zonele de bucătărie pentru a crea o ambianță personalizată. Stofele transparente pot lumina colțurile, în timp ce modelele vesele pot fi folosite în camerele copiilor pentru un plus de culoare. Jaluzelele albe în sala de ședințe sau un cadru comercial pot spori cu adevărat spațiul în timp ce oferă odihnă de la lumina puternică a soarelui, precum și de intimitate.

Jaluzelele în locurile potrivite nu numai că mențin temperaturile la un nivel placut, ci și protejează mobilierul și decorul. Expunerea prelungită la soare poate să vă decoloreze lucrurile. Odată ce ați instalat jaluzelele, puteți amplasa mobilier, picturi și alte obiecte mai aproape de ferestrele protejate cu rolete unde acestea ar putea fi cele mai potrivite.

Indiferent dacă doriți rolete pentru a le folosi ziua sau noaptea, cu actionare manuala sau motorizate, noi va oferim o gamă de țesături si sisteme de rolete diferite potrivite fiecarui spatiu.

Apeleaza cu incredere la experienta si profesionalismul nostru.

te asteptam sa discutam despre proiectul tau!

Vrei sa afli detalii despre posibilitatile in executarea proiectului tau? Ai nevoie de sfatul unor specialisti cu experienta?
Chiar daca esti indecis contacteaza-ne si te vom lamuri!

Contacteaza-ne acum!