IMPREUNA FACEM CA LUCRAREA TA SA FIE UNA DE SUCCES

Din momentul consultarii si pana faza finala de realizare a produsului depunem toate eforturile necesare pentru ca proiectul tau sa fie un proiect reusit.

CONSILIERE TEHNICA

In functie de cerintele lucrarii va gasim cele mai bune solutii tehnice. Solutia potrivita este un factor esential pentru reusita unei lucrari. Te poti baza pe profesionalismul si experienta noastra.

OFERTARE

Pentru ca pretuim timpul tau consilierii nostri iti vor pregati oferta comerciala in cel mai scurt timp posibil iar daca nu esti hotarat noi te ajutam sa ei decizia cea mai buna.

PRELUAREA SI PRELUCRAREA COMENZILOR

Trimise pe E-mail sau prin telefon comenzile sunt prelucrate si trimise in productie in cel mai scurt timp. Avem un sistem eficient si bine pus la punct de primire, prelucrare si urmarire a comenzilor. Softul folosit ne permite eliminarea eventualelor erori sau incompatibilitati strecurate la transmiterea si gestionarea comenzilor.

PRODUCTIE

Organizarea eficienta a productiei combinata cu gestionarea foarte buna a stocurilor ne permite asigurarea unor termeni de livrare foarte prietenosi. Calitatea produselor tine de calitatea materialele folosite in procesul de fabricatie precum si mana de lucru experimentata. Colaboram cu cei mai buni furnizori de materie prima din domeniu iar oamenii nostri sunt unii dintre cei mai buni profesionisti.

AMBALARE

Livrate cu transport propriu sau cu ajutorul furnizorilor de transport produsele noastre vor fi intotdeauna foarte bine ambalate, ambalajul adecvat exclude eventuale deteriorari de transport iar beneficiarul final se poate bucura de un produs intact "proaspat din fabrica".

LIVRARE

Livrarea produselor se face cu transportul propriu iar pentru zonele in afara acoperirei noastre prin intermediul firmelor de curierat. Transportul produselor este gratuit pentru toata tara.

te asteptam sa discutam despre proiectul tau!

Vrei sa afli detalii despre posibilitatile in executarea proiectului tau? Ai nevoie de sfatul unor specialisti cu experienta?
Chiar daca esti indecis contacteaza-ne si te vom lamuri!

Contacteaza-ne acum!